Νομικα αρθρα

Νομικες Υπηρεσιες & Συμβουλες

Δικηγορικά Γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα.

Δικαστηριακή και Συμβουλευτική Δικηγορία - Διαμεσολάβηση και εξωδικαστική επίλυση διαφορών, γνωμοδοτήσεις - Προστασία προσωπικών δεδομένων (DPO)

Δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, Πέλλας (Αριδαία, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σκύδρα), Μακεδονίας, στην Αθήνα και πανελλαδικά.

Συνεργασία με γραφεία σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, στο εξωτερικό καθώς και με πανεπιστήμια-ερευνητικούς φορείς.

1.07.2009

Τα Γραφεία

Τα Δικηγορικά Γραφεία Εμμανουήλ Αντ. Εμμανουηλίδη βρίσκονται σε Θεσσαλονίκη και Αριδαία. 

Στη μεν Θεσσαλονίκη το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον 6ο όροφο οικοδομής στην οδό Πολυτεχνείου 21 (προέκταση Τσιμισκή), ΤΚ 54626, έναντι του πολυώροφου δημοτικού πάρκινγκ. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης. 

Στη δε Αριδαία το γραφείο στεγάζεται στον 3ο όροφο οικοδομής στην οδό 4ης Νοεμβρίου 3, ΤΚ 58400. Το γραφείο Αριδαίας βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από την Έδεσσα και τη Σκύδρα και 25 λεπτών από τα Γιαννιτσά. 

Στις εγκαταστάσεις των γραφείων υπάρχει πλήρης ηλεκτρονικός εξοπλισμός, με υπολογιστές και περιφερειακά τελευταίας γενιάς. Διαδίκτυο και νέες τεχνολογίες βρίσκονται στην υπηρεσία των πελατών για την άριστη παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ιδίως παρέχονται υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης. 

Στην έδρα των γραφείων υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη, πλήρως ενημερωμένη. Οι ελληνόγλωσσοι και ξενόγλωσσοι τίτλοι προέρχονται από το σύνολο των νομικών εκδόσεων της Ελλάδας και από μεγάλα ιδρύματα του εξωτερικού. Ο περιοδικός τύπος είναι τακτικός και αφορά το σύνολο των δικαιικών κλάδων. 

Τα γραφεία επικουρούνται από πλήρως μηχανογραφημένη και άριστα καταρτισμένη γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη. Έμπειροι συνεργάτες δικηγόροι και οικονομολόγοι συνδράμουν στην παροχή νομικών υπηρεσιών. 

Υπάρχει διαρκής συνεργασία και επαφές με Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και Ινστιτούτα, επιστημονικούς-επαγγελματικούς-καταναλωτικούς Φορείς και Οργανώσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.